Povestea noastră de dragoste

Eu şi soţul meu Decebal avem o poveste de dragoste pe care am spus-o multora, nu pentru a mă lăuda, ci pentru că eu consider că este dătătoare de speranţă. Un prieten ne-a spus la un moment dat: „Nu se poate face o un film după povestea voastră de dragoste pentru că e greu de crezut!” Eu zic că are elemente de telenovelă.
În această carte vom spune povestea noastră păstrând firul întrebărilor aşa cum au fost puse tuturor eroilor cărţii. Cu siguranţă că o voi/vom spune la un moment dat cu toate detaliile pe care le considerăm semnificative!
Deşi în acte ne numim Monica şi Decebal Popescu, noi ne semnăm biletele lăsate unul altuia şi, mai nou, SMS-urile: IC (Ileana Cosânzeana) şi FF (Făt-Frumos). Aşa figurăm şi în telefoanele noastre. Simţim că ne reprezintă! Deci iniţialele nostre în carte vor fi IC şi FF.

Ne-am cunoscut în noiembrie 1987 şi suntem de fapt împreună ca un cuplu din 10 decembrie 1994. În 10 decembrie 2019 împlinim 25 ani de relaţie de cuplu.

IC: Dacă ar fi să descriu viaţa noastră într-un singur cuvânt acesta ar fi „Împreună”
FF: „These are the voyages of Starship Enterprise. Its mission: To explore new worlds and new civilizations; to boldly go where no one has gone before.”

IC: Dacă s-ar face un film după viaţa noastră de cuplu s-ar numi „Povestea Ilenei Cosânzene şi a lui Făt-Frumos în Realitate”. Pentru că m-am simţit prinţesă pe dinăuntru dintotdeaua. Pentru că am părul lung şi blond din adolescenţă, …

Pentru a citi GRATIS tot capitolul din cartea „Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” înscrie-te aici.

Dacă te-ai înscris deja, click aici.

A face parte dintr-un cuplu potrivit (în care există compatibilitatea necesară pentru a începe să contruieşti relaţia propriu-zisă) este o mare şi privilegiată şansă! Apartenenţa la un astfel de cuplu este o resursă esenţială pentru aproape tot ce este necesar pentru ca membrii ei să se împlinească şi să-şi valorifice potenţialul pe toate planurile!
Pentru mine, a fi fericit în cuplu nu înseamnă doar să aduni plusurile cu minusurile şi să ieşi pe plus. Ingredientul secret este să te bucuri că te-ai trezit dimineaţa alături de partenerul tău! Să-i mulţumeşti lui Dumnezeu sau Universului (sau cui crezi tu) că există în viaţa ta cel/cea cu care ai ales să-ţi petreci viaţa!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *